Biljardia ja Union Mall

tiistaina 22. marraskuuta 2022

Aamulla kaksi jaksoa tähtiporttia, sen jälkeen kirjoittamista ja lisäksi tämä sivusto kaipasi vähän viilausta. Nyt bannerikuvat ovat klikattavissa suuremmiksi ja kuvien prosessointia on parannettu.

Kävin myös 7-Elevenissä, jossa kohtasin kommunikaatiohaasteen. Poimin hyllystä voileivän, yhden jääkaappikylmän valmisaterian sekä kaksi pakasteateriaa aikomuksenani syödä jääkaappiateria ja voileipä välittömästi. Vein ne tiskille. Myyjä viittoi kohti mikroaaltouunia, kuten he aina tekevät tarkoituksenaan tiedustella, haluanko tuotteet lämmitettävän. Vastasin myöntävästi. Hän laittoi jääkaappiaterian mikroon ja voileivän voileipäraudalle ja aikoi sitten lämmittää myös pakasteaterioita. Tässä vaiheessa kuitenkin tein intervention ja onnistuin estämään häntä lämmittämästä niitäkin. Vaikka olenkin mies lännestä ja varsin suurikokoinen, niin ihan niin kova suursyömäri en ole, että söisin kolme ateriaa ja voileivän kerralla.

Olimme sopineet skotin kanssa mahdollisesti menevämme Kasetsartin uima-altaalle tänään riippuen siitä, mihin aikaan hän saa oman viisuminpidennyksensä hoidettua. Ei saanut ajoissa, joten päätimme tehdä reisun joskus toiste. Skotti oli kuitenkin vuokrannut mopon kuukaudeksi 2500 bahtilla ja tuli tervehtimään minua sen kanssa vähäksi aikaa. Hän pääsi portista sisään ja sai mukaansa kolme lippulappusta ja ison kyltin, jossa luki “VISITOR”. Hän sai myös avainkortin, mutta sillä ei voinut käyttää hissiä.

Yritimme jälleen katolle, tällä kertaa Sky Loungeen pelaamaan biljardia. Kattovartija pysäytti meidät, ja näytti taas kuvaa kuitista. Menimme siis jälleen alakerran toimistoon ja skotti pulitti 50 bahtia käteisellä päästäkseen katolle. Kuitti kelpasi kattovartijalle ja pääsimme pelaamaan. Skotti antoi minulle muutamia hyviä vinkkejä, mutta tarvitsen vielä runsaasti harjoitusta ennen ensimmäistä Masters-turnaustani.

Illalla menin erään vanhan thaimaalaisystäväni kanssa syömään Central Ladpraoon ja lisäksi pohdimme pankkitilin avaamisen mahdollisuutta. Konttorit olivat kuulemma tosin jo kiinni kuudelta, kun pääsin paikalle. Söimme illallista, ja sitten havaitsimme, että pankit olivatkin vielä auki… minuutin verran. Eipä tuolla tosin niin paljon väliä ole. Tilin avaaminen onnistuu helpommin jos ja kun minulle myönnetään opiskelijaviisumi. Ystäväni tilasi minulle myös Hennessyn riippumaton, jota olin itse yrittänyt tuloksetta Shopeesta ostaa. Saa nähdä, toimitetaanko se hänelle jossain vaiheessa.

Loppuillasta kävimme vielä Union Mallissa, Central Ladpraon vieressä olevassa lähinnä katukojuja sisältävässä ostoskeskuksessa. Siellä oli samanlaista kuin ennenkin, eli ei kovin mielenkiintoista.

Illalla soitin kaverilleni Suomeen ja pohdin sitä, kuinka täällä tulee luettua vähemmän uutisia ja ylipäätään selattua vähemmän internettiä ja sosiaalista mediaa. Se on terveydelle hyväksi. Nyt kun asiaa miettii, niin uutisissa tulee vain aniharvoin vastaan jotakin oikeasti tarpeellista ja merkittävää tietoa. Kaikenlaisia vastakkainasettelua lietsovia klikkiuutisia tulee sen sijaan luettua senkin edestä.