Paluu Iconsiamiin

maanantaina 30. tammikuuta 2023

Toiseksi viimeinen koulupäivä tasolla 2. Opettaja kysyi, että haluammeko tulla huomenna kertaamaan. Kaikki neljä halusivat. Aamukurssin kymmenestä oppilaasta kukaan ei kuulemma halunnut. Olen varma, että kertaaminen tulee tarpeeseen, etenkin koska jatkan tasolle kolme.

Koulun jälkeen päätin suunnata hetken mielijohteesta ICONSIAMiin. Viime kerrasta oli nimittäin runsaasti aikaa. Menin BTS:llä kuningas Taksinin sillalle ja ylitin joen ilmaisen lautan avulla. Haahuilin vähän aikaa ympäriinsä kunnes päädyin Apple Storen eteen. Kuljin sen läpi ostamatta Apple Watch Ultraa ja havaitsin puistotasanteen olevan avoinna. Edellisellä vierailukerrallani se oli suljettu (kylttien mukaan useita viikkoja) joidenkin kissanristiäisten takia. Nyt pääsin kuitenkin puistoon kävelemään. Otin jonkin verran valokuvia ja harmittelin, etten ollut ottanut timelapse-kuvausvarusteitani mukaan. Nopeutettujen videoiden kuvaaminen vaatii kuitenkin niin paljon aikaa, etten olisi siinä tapauksessa pystynyt kuvaamaan mitään muuta.

Kiertelin ympäriinsä, kävin syömässä halvan, herkullisen ja pienen phat thain ja löysin seitsemännestä kerroksesta hienon näköalapaikan jolta sai hienoja valokuvia.

Könysin lopulta kellarikerroksen säädyttömän kalliiseen ruokakauppaan. Ostin kalliita appelsiineja, kalliita keksejä ja kalliita suklaalevyjä, jotka olin päättänyt antaa opettajallemme lahjaksi kurssin päättymisen kunniaksi.

Kotiin palattuani havaitsin, että minulla oli kuin olikin ollut mukana sellainen puhelimenpidike, jonka avulla olisin voinut kuvata haluamani videon. Eipä siitä silti suurtakaan vahinkoa aiheutunut. Päätin mennä huomenna uudestaan.

Nell kutsui minut taas matkalle, mutta se on sitten taas niitä toisenlaisia tarinoita.