Kalsarit

tiistaina 31. tammikuuta 2023

Aivan ensimmäiseksi kiitokset sponsorilleni. Katsoin aamulla jonkin aikaa tähtiporttia ja sain puhelimeeni viestin, jonka mukaan olin saanut paketin. Arvelin sen olevan Leatherman, jonka olin päättänyt kuukausien vatuloinnin jälkeen hankkia vähän aikaa sitten. Menin postitoimistoon etsimään Leathermania, ja sain sen. Yllätyksekseni minulle annettiin myös toinen paketti, joka oli lähetetty Suomen Tasavallasta. Siellä oli merinovilla-alusvaatteita. Paketti toimitettiin suoraan taloni postitoimistoon, eikä minun tarvinnut selittää mitään kenellekään tai maksaa tariffeja tai tulleja. Yllätys oli hyvin positiivinen.

Pakkasin kolme eilen ostamaani hienostosuklaalevyä suureen ruskeaan kirjekuoreen kun en parempaakaan keksinyt ja annoin sen sitten kielikoulun opettajalle kakkostason viimeisen päivän kunniaksi. Huomenna minä ja kiinalainen siirrymme kolmostasolla ja uuden opettajan alaisuuteen. Kiinatar lähtee Koreaan ja britti Intiaan Lontoon kautta. Kertasimme kaksi tuntia, ja saimme sitten lähteä kotiin.

Lähdin jälleen Iconsiamia kohti aikomuksenani kuvata Iconsiam Parkissa se nopeutettu video, joka jäi eilen kuvaamatta. Toimin tällä tavalla, ja istuin puistossa lähemmäs kolme tuntia kirjoittaen samalla poliittista satiiria.

Ilmanlaatu on heikentynyt entisestään ja on punaisella tasolla koko kaupungin alueella. Hengityssuojaimen käyttö on suositeltavaa.

Kotona tutkailin uutta Leathermaniani. Siinä on paikoilleen lukittavat työkalut, jossa suhteessa se eroaa positiivisesti esimerkiksi sveitsin armeijan linkkuveitsistä. Työkalut ovat tarpeen vaatiessa korvattavissa varaosilla, ja työkaluvalikoima on hyvä. Joitakin puutteita kuten sakset ja pinsetit on, mutta minulla on ollut jo viisi vuotta Leatherman Style PS -työkalu, joka sisältää molemmat. Ikävästi työkalussa on kuitenkin havaittavissa miniskuulisia naarmuja aivan, kuin se olisi ollut käytössä esittelytuotteena tai jotain. Paketti oli kuitenkin sinetöity. Lisäksi pihdeissä ei ole palauttavaa jousta.

Kalsareita en ole vielä kokeillut.