OSINT

maanantaina 4. joulukuuta 2023

Taas koulussa. Jouduin yöllä ravaamaan vessassa sen verran, että olin varsin väsynyt. Igor oli jälleen paikalla, ja olisi ilmeisesti koko loppukurssin ajan. Olen päättänyt suhtautua tilanteeseen Martti J. Karimaisena soluttautumisena venäläiseen kulttuuriin. Thaimaan solu on valmiina. Lepakko on laskeutunut ja juovavaraani on kiikarissa.

Myös pikkukiinalainen oli paikalla, ja kertoi joutuneensa koiran hyökkäyksen kohteeksi kadulla. Koira oli onneksi ilmeisesti ollut varsin pieni. Onneksi otin vesikauhurokotteen ennen matkaa.

Yritin saada tauolla tekemäni verkkosivuston sisällönhallintajärjestelmää esiteltyä. Se toimi kaikilla muilla testatuilla koneilla ja puhelimilla, paitsi sillä yhdellä koulun koneella jolla sen olisi pitänyt toimia. Kyseisellä vehkeellä sivustolle ei päässyt ollenkaan. Vika oli sangen eriskummallinen, ja päätin tiedustella kontakteiltani mikä voisi olla pielessä.

En jaksanut tehdä mitään joten menin suoraan kotiin. Työstin CMS-integraatiota suurimman osan illasta. Yöllä menin salille, ja päätin käyttää soutulaitetta. Sillä tuntuu saavan harjoitusta oikeille lihaksille, mutta myös rakkoja käsiin.