Dvala vai Ängslilja

lauantaina 9. joulukuuta 2023

Kävin noutamassa muistitikku-käynnistyslevyni Saphan Taksinin asemalta. Olin antanut sen kaverilleni lainaan siltä varalta, että sitä tarvittaisiin vielä koneen kanssa.

Olen käynyt asemalla monen monituista kertaa. Tällä kerralla kuitenkin havaitsin ensimmäistä kertaa paikalla olevat portaat, ja kävelin ensimmäistä kertaa elämässäni Taksinin sillalla. Otin muutamia kuvia. Ilmanlaatu oli heikko, ja se näkyi selvästi kuvissa.

Sen jälkeen päätin mennä IKEAan lakanoita ostamaan, kun en muutakaan keksinyt. Löysin IKEAsta paitsi lakanat (valintani oli DVALA) myös vihreän IKEA-kassin. Limited Edition. Hintaa 39 bahtia. Ostin myös hienon IKEA -paidan, kokoa S/M. IKEA näemmä käyttää ruotsalaisia kokoja. Lisäksi hankin pyykkikorin 149 bahtilla. Sen hyöty tosin jäi vähäisemmäksi kuin kuvittelin, koska kotona kävi ilmi, ettei se mahdukaan pesuhuoneen lavuaarin alle. Laitoin siihen sen sijaan roskapussin ja tungin keittiön allaskaappiin, vaikka se ei sopinut sinnekään kunnolla.

IKEAn maksupäätteet eivät vieläkään toimineet kunnolla, ja myyjän piti resetoida järjestelmä useaan kertaan.

Illalla pohdin, että olisiko ÄNGSLILJA sittenkin ollut parempi kuin DVALA. DVALA oli tiheämpää kudosta, joka on yleensä kalliimpaa. Tässä tapauksessa DVALA oli kuitenkin ÄNGSLILJAa halvempi, ja minua kiusasi, etten ymmärtänyt miksi. Annoin asian olla.