Hankintoja

maanantaina 11. joulukuuta 2023

Tänään meillä oli koe ruumiinosien nimistä. Sitten puhuttiin kuukausien nimistä (niistäkin olisi myöhemmin koe) ja pidettiin lisää esitelmiä.

Illalla kävin apteekissa ostamassa muutamia peruslääkintätarvikkeita. Niitä kun minulla ei varusteissani vielä ole. Lisäksi päätin käydä Mixt Chatuchakissa katsomassa, myytäisiinkö siellä matkalaukkuja. Kyllä myytiin, joskin hintaa oli paljon, 2600 bahtia. Siitä olisi voinut varmaan tinkiä puolet pois, mutta Lazadan hintoihin tuskin päästäisiin.

Yöllä tilasin siis laukun Lazadasta. Se oli melko edullinen, 700 bahtia eli 19€. Sillä rahalla ei Suomessa saisi edes lompakkoa. Laatu varmaan on mitä on, mutta ei sen niin väliä kun ei sitä ole aikomuksena kuskata koneen ruumassa kuitenkaan. Lisäksi ostin käärmekepin ja pienen akryylilaatikon, jossa on ilmareiät. Sellaisessa voi säilyttää tarpeen vaatiessa gekkoa tai paria.

Ai niin, ja tänään se viimein tapahtui: kaksi rakennukseni hississä olevaa ihmistä sälkkäsi hissin naamantunnistuksen ja nappien kanssa niin kauan, että olimme ehtineet ohittaa kerrokseni ennen kuin ehdin itse painaa nappia. Poistuin seuraavalla pysäkillä ja vaihdoin hissiä alaspäin menevään.