Ulkomaalaiset arvovieraat Chatuchakissa

lauantaina 17. helmikuuta 2024

Menin tänään serkkuni kanssa Mo Chitille ja kävelimme puiston läpi Chatuchakin eläinmarkkinoille. Tätini meni samalla Union Malliin vaatteita etsimään.

Eläinmarkkinoilla oli tavalliseen tapaan kaikkea käärmeistä oraviin ja mangusteihin, näkyipä siellä vieläpä albiino pesukarhukin. Serkkuni tietää erityisesti käärmeistä paljon enemmän kuin minä. Jatkoimme eläinpuotiin Mixt Chatuchakissa ja näimme lisää käärmeitä, hämähäkkejä, skorpioneja, gekkoja ja pari nuolimyrkkysammakkoakin.

Nähtyämme tarpeeksi eläinten kärsimystä lähdimme takaisinpäin ja tapasimme tätini. Hän ei ollutkaan mennyt Union Malliin, vaan oli eksynyt ja viettänyt koko päivän Lotuksessa. En vieläkään ymmärrä, miten hän onnistui olemaan siellä niin pitkään kyllästymättä. Söimme illallista japanilaisessa curryravintolassa. Ostoskeskuksessa tuli vastaan edellisen päivän käärmeasiantuntija naisystäväoletettunsa kanssa.

Sitten aloimme etsiä hyttyskarkotinainetta Thermacelliin. Kyseisen laitteen käyttöä on syytä välttää, koska se on vaarallinen vesieliöille mutta Thaimaassa hyttyset saattavat joskus olla oikeasti vaarallisia jolloin vehkeen käyttö voi olla ihan perusteltua. Sitä varten ei tarvinnut mennä kauas. Puodin etsimisessä meni hetki, mutta löysimme hyvin läheltä taloani ulkoiluvälinevuokraamon, joka myi täyttöpakkauksia Thermacellille.