Erikoiselokuvalippuja etsimässä

lauantaina 2. maaliskuuta 2024

Koska serkkuni haluaa käydä elokuvateatterin VIP-loungessa Thaimaassa, niin kävin tänään etsimässä lippuja, joihin tällainen kokemus sisältyisi. Ensin matkustin Iconsiamiin. Lippu joen yli veneellä maksoi 8 bahtia. Eikös se ollut aiemmin 10 bahtia? Iconsiamin teatterissa piti random-verkkosivuston mukaan olla jonkinlainen lounge, mutta sellaisen olemassaolosta ei kuitenkaan löytynyt mitään mainintaa elokuvateatterista itsestään. En siis ostanut minkäänlaista lippua, vaan matkustin takaisinpäin CentralWorldiin.

CentralWorldin teatterissa kävijöitä oli sen sijaan selkeästi informoitu, että ostamalla First Class Cinema -lipun pääset tunnin ennen elokuvan alkua loungeen, jossa on tarjolla niin paljon ruokaa kuin haluaa. Elokuvateatterissa on erikoispehmeät istuimet ja kävijää palvelee hovimestari, joka tuo paikalle niin paljon popcorneja ja virvoitusjuomia kuin vain jaksaa syödä. Hintaa 1100 bahtia / henkilö. Ostin liput maanantaille.

CentralWorldin food courtista ostin 90 bahtilla rapeaa porsasta, mutta annos ei ollut minusta erityisen hyvä ja puoliksi kylmä. Tämän takia en yleensä hirveästi välitä food courteista.