Central Rama IX

torstaina 4. huhtikuuta 2024

Valmistauduin seuraavaan junareissuuni tekemällä mallinnuksen tavasta, jolla kiinnittäisin kamerani ikkunaan. Tutkin myös lisäkiinnitysvarusteiden hintoja. Minulla on kiinalainen Falcam-merkkinen imukuppi, joka on osoittautunut vuosien varrella melko laadukkaaksi. Siihen voisi lisätä F22 -tyyppisen pikakiinnityskikkulan, ja aloin etsiä niitä Lazadasta. Niitä löytyikin muutama, hintaa oli 500 bahtia eli huomattavasti vähemmän kuin vaikka amazon.de:ssä. En tosin sitten tiedä, mihin sellaista oikeasti tarvitsisin. Minulla on jo ihan riittävästi erilaisia putkia ja kiinnikkeitä kameran kiinnittämiseksi melkein minne vain.

Kävin tästä huolimatta myös Fortune IT Mallissa Rama IX:llä katsomassa sen kameratarvikevalikoimaa. Kiinnostavia lisävarusteita siellä olikin, mutta esimerkiksi eräs kiinalaisen SmallRigin magic arm maksoi 2000 bahtia. Vaikka tuote sinänsä on erittäin hyödyllinen sekä laadukkaan oloinen, hinta on erittäin suolainen näin aasiaskaalalla. Todettakoon jälleen, että mitään ei kannata ostaa kivijalkakaupoista, vaan kaikki kannattaa tilata Lazadasta.

Suuntasin tämän jälkeen viereiseen Central Rama IX:ään. En odottanut siltä mitään ihmeellistä, se olisi todennäköisesti samanlainen kuin taloni vieressä oleva Central Ladprao. Kävi ilmi, että asia oli juuri näin. Miinuksena keskuksessa leijui erikoinen haju, plussana katto oli hieno.