Kuinka tätä blogia luetaan

Mikä on Mies Lännestä?

Minä, Sinuhe; Senmutin ja hänen vaimonsa Kipan poika, kirjoitan tämän. En ylistääkseni Kemin maan jumalia, sillä jumaliin olen kyllästynyt. En ylistääkseni faraoita, sillä heidän tekoihinsa olen kyllästynyt. Vaan itseni tähden minä tämän kirjoitan.

Mies Lännestä on avoin päiväkirjaprojekti. Sen alkuperäisenä tarkoituksena on koota yhteen paikkaan kaikki, mitä Lännen jättäneelle Miehelle tapahtuu Thaimaassa. Sitä kirjoittaa kylmyyttä kammoava, turistirysiä yli kaiken inhoava, sarkasmia viljelevä Mies. Mies kirjoittaa siksi, että arvelee sen olevan omiaan parantamaan muistiaan. Hän arvelee myös, että sitä on sitten kunnalliskodissa kiikkustuolissa kiikutellessa mukava lukea lastenlasten kanssa. Lisäksi se pitää sukulaiset sopivasti informoituna tapahtumista.

Miten tätä pitäisi lukea?

Koska asioista kerrotaan kronologisessa järjestyksessä, suositan aloittamaan alusta. Jälkimmäiset kappaleet eivät välttämättä käy hirveästi järkeen, jos ei tiedä mitä ensimmäisissä tapahtuu.

Miksi täällä on näin paljon kirjoitusvirheitä?

Koska Mies on laiska eikä jaksa oikolukea tekstejä jälkeenpäin.

Kerro lisää valokuvista

Mies Lännestä on ottanut kaikki sivustolla olevat valokuvat (paitsi ei niitä meemejä). Osassa 1 kaikki kuvat on otettu iPhone XS:llä. Osassa 2 kaikki kuvat on otettu iPhone 14 Pro:lla. Lähtökohtaisesti kaikki kuvat on otettu samana päivänä, mille artikkeli on päivätty. Kuvia on mahdollista suurentaa klikkaamalla niitä.

Kuinka palvelu on teknisesti toteutettu?

Mies Lännestä on staattinen sivu. Generaattorina toimii Hugo 0.110.0.

Mikä on päivän biisi?

Päivän biisi oli toisessa osassa käytetty konsepti. Se voitiin valikoida monilla eri perusteilla. Se oli joko päivän korvamato, sen nimi muodostaa mukahauskan puujalkavitsin, sen sanoma oli vertauskuvallisesti tärkeä päivän tapahtumien kannalta tai sitten se on valikoitu puhtaasti sattumalta. Konseptista luovuttiin kolmannessa osassa, kun biisien keksiminen alkoi käydä vaikeaksi.