Henkilöhahmot

Tärkeitä henkilöitä

Mies Lännestä tapaa matkoillaan useita ihmisiä, joista jotkut jäävät pysyvämmäksi osaksi tarinaa. Tässä lyhyet esittelyt.

Skotti

Jo lapsena Ranskaan muuttanut, mutta hauskalla skotlantilaisella aksentilla puhuva kuntoihme. Isovanhemmat ovat yhä skotlannissa. Hän on hyvä kaikessa, pitää vaelluksista ja viljelee sarkasmia. Oppi Thaita huomattavan hyvin pelkän itseopiskelun avulla. Ei tiedä vieläkään, mitä tehdä isona, mutta suoritti Ranskassa maisterintutkinnon trooppisesta metsänhoidosta.

Ensitapaaminen 10.1.2020.

Nell

Opiskelijatutor Kasetsartista vaihto-opiskeluajoilta. Noin 160-senttinen varsin räjähdysherkkä kasvitieteilijäthaimaatar, joka pitää kasveista enemmän kuin ihmisistä. Vähän kuin Grace Avatarissa siis. Hän ei paljon englantia puhu ja haluaa tehdä kaiken nopeasti. Käveleekin joka paikkaan vallan kamalaa vauhtia. Tuntuu tietävän kaikkien alueen elukoiden ja kasvien nimet, josta syystä mielenkiintoista seuraa luontoretkillä. Hyvin urhea ja lojaali ystäviään kohtaan.

Ensitapaaminen 16.1.2020.

Jang

Niin ikään opiskelijatutor Kasetsartista vaihto-opiskeluajoilta. Luki metsänhoitoa ja ryhtyi valtion virkamieheksi. Nellin hyvä ystävä. Puoliksi kiinalainen. Puhuu Nelliä parempaa englantia.

Ensitapaaminen 16.1.2020.

Nän

Nellin kasvitiedettä opiskeleva ystävä. Hän on hyvin ujo eikä hänestä tiedetä paljon muuta kuin se, että hän on kotoisin Iisaanin alueelta pohjois-Thaimaasta. Usein mukana Nellin järjestämillä matkoilla.

Ensitapaaminen 13.11.2022.

Faa

Matkustamisesta, merellisestä ruuasta, instagram-filttereistä ja uimisesta nauttiva thaimaalaisnainen. Työskentelee geeniteknologian parissa paikallisella VTT:llä. Varsin itsevarma ja tuo mielipiteensä vaikeuksitta julki. Käy vaikka iilimatovuorella ilman mitään ongelmia. Hyvä harjoittelukaveri thain kielen opiskeluun.

Ensitapaaminen 13.11.2022.

Kiinatar

Kiinasta kotoisin oleva mutta vuosia (Etelä?)-Koreassa asunut sulkapallosta, nikkaroinnista ja juhlimisesta nauttiva leidi, joka vuokraa Koreassa olevaa AirBnb-asuntoaan ja työskentelee hotellin etäasiakaspalvelijana samalla kun käy kielikurssia Thaimaassa. On asunut myös Euroopassa. Hieman kömpelö, mutta ei pelkää ihmisiä laisinkaan toisin kuin vaikkapa eräs Mies Lännestä jolle ihmiselle puhuminen on ongelmanratkaisutilanteessa aina viimeinen vaihtoehto.

Ensitapaaminen 28.11.2022.

Wat

Nellin ekologiystävä Kasetsart-ajoilta. Huumoriveikko, joka käyttää länsimaista halpatyövoimaa edistääkseen Thaimaan linnustonsuojeluyhdistyksen päämääriä. Erikoistunut lintuihin, mutta täynnä triviaa ja tietää eläimistä kaiken mahdollisen, olivat ne sitten missä maassa tahansa. Englannin kielikin taipuu kohtalaisen hyvin. Mies, joka pelaa sulkapalloa sähkökärpäslätkällä.

Ensitapaaminen 18.2.2023.

Kynänen

Meritoitunut thain kielen opettaja ja hurmaava rouvashenkilö, joka ei kumartele ketään tai mitään ja hiukset hohtavat joka kuukausi eri värisinä. Vanhan hyvän ajan feministi, joka kieltäytyy käyttämästä “rouva”-titteliä vaikka on naimisissa, koska miestenkään titteli ei vaihdu, kun he menevät naimisiin. Määrää tarvittaessa Miehen Lännestä parturiin. Hänellä on kuitenkin loistava huumorintaju eikä hän ota elämää turhan vakavasti. Toivottavasti minulla on tuon ikäisenä samanlainen asenne. Arvostaa apua tietoteknisissä asioissa, koska tietää ne tärkeiksi ja tunnustaa samalla, ettei niistä itse mitään ymmärrä.

Ensitapaaminen 1.2.2023.